Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Ramstyrda Dumpers

Bell Equipment tillverkar och levererar de mest pålitliga, mest bränsleeffektiva och mest tekniskt avancerade ramstyrda dumprar i världen.

Vi säljer ramstyrda dumpers från Bell

BELL Equipment grundades i Sydafrika och har en global närvaro med nästan 70 års erfarenhet av tillverkning, distribution och support av utrusning av materialhantering för en bred målgrupp av industrier. Som pålitlig leverantör erbjuder de världens största sortiment av ramstyrda dumpers som är företagets kärnprodukt. Globalt erkänns Bell Equipment som specialister tack vare deras produktinnovation och överlägsna prestanda.

Bell har det bredaste modellprogrammet på marknaden med starka och smidiga maskiner på 20–60 ton. De är kända för sin kvalitet, bränslesnålhet och tillförlitlighet. Deras senaste E-serie har en robust konstruktion med stabil framkomlighet. Den har god lastkapacitet och låg lasthöjd, som ger effektiv lastning och lossning. Detta ger snabbare cykeltider och gör den bränsleeffektiv då man flyttar mer massor till lägre kostnad per ton. Den rymliga hytten har överlägsen komfort, med god sikt och flera säkerhetsfunktioner. De låga bullernivåerna minimerar trötthet och ger föraren bättre fokus.

Som återförsäljare av Bell lovar vi

  • Trygg och snabb service
  • Tillgång till reservdelar på våra lager över hela landet
  • Välutbildade servicetekniker
  • Kvalitetsmaskin från världsledande tillverkare

Se våra maskinmodeller från Bell

Bell har det bredaste modellprogrammet på marknaden med starka och smidiga maskiner på 20–60 ton. Vi har 11 modeller av ramstyrda dumpers från Bell.