Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Begagnade Hitachimaskiner

Hitachi-maskiner är byggda för att hålla måttet genom tuffa tag, åtskilliga arbetstimmar och i flertalet år. I vårt begagnat-sortiment har du chans att göra riktigt bra fynd av begagnade minigrävare, hjullastare, bandgrävare och hjulgrävare. Till salu är även andra varumärken än just våra Hitachi-maskiner, från Delvator.

Se våra begagnade maskiner

Se våra begagnade maskiner

Ta en titt, botanisera i hela utbudet, välj önskad kategori eller förfina din sökning som du önskar. Listan uppdateras kontinuerligt, så det kan gott löna sig att kika in ofta.

Här hittar du bilder och basinformation om varje begagnad maskin såsom märke, pris (visas både med och utan moms), tillverkningsår och vart maskinen finns just nu i landet (uppställningsplats). Men även hur många timmar maskinen gått, antal ägare, maskinens totalvikt, vilken motor som sitter i och om det är originalfärg. Det är även beskrivet entreprenad-tillbehör och annan information som exempelvis vilken extra utrustning och andra tillbehör som finns.

Du hittar, förutom information om maskinerna, även säljare/kontaktperson för varje begagnad maskin om det är något mer du vill veta om någon speciell maskin. Du kan enkelt kontakta säljaren via ett formulär bredvid maskininformationen – tveka inte att ta kontakt.

Lycka till med fyndandet!

Se våra begagnade maskiner ›
(du länkas vidare till våra objekt på mascus.se. Om länken inte fungerar, sök på Delvator)

Varför välja en begagnad maskin?

Att investera i en begagnad grävmaskin kan vara en smart och kostnadseffektiv lösning för företag och entreprenörer inom bygg-, anläggningsbranschen. Det finns flera skäl till varför många väljer begagnade grävmaskiner över helt nya alternativ:

  1. Kostnadsbesparingar: En av de mest uppenbara fördelarna med att köpa begagnade grävmaskiner är kostnadsbesparingarna. Begagnade maskiner är ofta betydligt billigare än nya, vilket gör det möjligt för företag att spara pengar utan att kompromissa med funktionalitet.
  2. Snabb tillgänglighet: Begagnade grävmaskiner finns vanligtvis tillgängliga direkt, medan väntetiden på en ny maskin kan vara betydligt längre. Detta är avgörande för projekt som inte har tid att vänta.
  3. Beprövad prestanda: Begagnade maskiner har ofta en dokumenterad prestanda och användarhistorik. Du kan få värdefull information om hur maskinen har fungerat tidigare, vilket kan hjälpa dig att fatta bra beslut.
  4. Anpassningsmöjligheter: Begagnatmarknaden erbjuder ett brett utbud av maskiner med olika specifikationer och tillbehör. Detta gör det möjligt att hitta en grävmaskin som passar just ditt projekt och behov.
  5. Hållbarhet och miljöhänsyn: Genom att köpa en begagnad grävmaskin kan du bidra till en minskad miljöpåverkan som är förknippad med produktionen av nya maskiner.
  6. Värdeförvaring: Begagnade grävmaskiner behåller ofta sitt värde bra över tiden, särskilt om de har underhållits korrekt. Detta kan vara en bra investering och tillgång för ditt företag.
  7. Lokala stödmöjligheter: När du köper begagnade maskiner från lokala säljare kan du ofta dra nytta av närliggande serviceverkstäder och support, vilket gör det enklare att underhålla och reparera maskinen när det behövs.

Det är viktigt att notera att valet mellan en begagnad och en ny grävmaskin beror på dina specifika behov och budget. Om du är noggrann med din forskning, inspektion och eventuell rådgivning från experter, kan en begagnad grävmaskin vara en pålitlig och ekonomiskt fördelaktig lösning för ditt företag.

Så, om du letar efter kostnadseffektivitet, pålitlighet och snabb tillgänglighet, kan en begagnad grävmaskin vara det perfekta valet för ditt nästa projekt.

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.