Svensk generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner

Begagnade Hitachimaskiner

Hitachi-maskiner är byggda för att hålla måttet genom tuffa tag, åtskilliga arbetstimmar och i flertalet år. I vårt begagnat-sortiment har du chans att göra riktigt bra fynd av begagnade minigrävare, hjullastare, bandgrävare och hjulgrävare. Till salu är även andra varumärken än just våra Hitachi-maskiner, från Delvator.

Se våra begagnade maskiner

Ta en titt, botanisera i hela utbudet, välj önskad kategori eller förfina din sökning som du önskar. Listan uppdateras kontinuerligt, så det kan gott löna sig att kika in ofta.

Här hittar du bilder och basinformation om varje begagnad maskin såsom märke, pris (visas både med och utan moms), tillverkningsår och vart maskinen finns just nu i landet (uppställningsplats). Men även hur många timmar maskinen gått, antal ägare, maskinens totalvikt, vilken motor som sitter i och om det är originalfärg. Det är även beskrivet entreprenad-tillbehör och annan information som exempelvis vilken extra utrustning och andra tillbehör som finns.

Du hittar, förutom information om maskinerna, även säljare/kontaktperson för varje begagnad maskin om det är något mer du vill veta om någon speciell maskin. Du kan enkelt kontakta säljaren via ett formulär bredvid maskininformationen – tveka inte att ta kontakt.

Lycka till med fyndandet!

Se våra begagnade maskiner ›
(du länkas vidare till våra objekt på mascus.se. Om länken inte fungerar, sök på Delvator)

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.