Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Vi vet att tid är pengar

Delvator må vara ett litet företag, men vi är ändå en av de största på service. Vår sälj- och serviceorganisation består av ett rikstäckande nätverk av fristående servicegivare. De vet vad du behöver och hur mycket pålitlighet och snabbhet betyder för dig. Tid är ju pengar!

Att våra servicegivares verksamhet bedrivs i små företag är ingen slump. Vi är övertygade om att detta är en grundförutsättning för att förstå vad du behöver.

Att vi själva arbetar i mindre enheter gör det lättare att identifiera oss med de krav, önskemål och behov som våra kunder har. Vi vet vad god tillgänglighet, snabb service och hög kompetens kan betyda för varje enskild maskinentreprenör.

Uppbyggnaden av Delvators serviceorganisation ger oss dessutom en svårslagen snabbhet. Allt från reservdelar till beslut, information och kunskap går alltid den snabbaste vägen – direkt till våra kunder. Precis som det ska vara!

Hitta din närmaste verkstad här ›
Få hjälp med Serviceavtal ›

Reportage med vår fältservicetekniker Stefan

Grävlingen

Läs och prenumerera gratis

I vår egen kundtidning Grävlingen kan du läsa om andra Hitachi-ägares vardag, få nyheter om våra maskiner och vad som händer hos oss på Delvator – och mycket mer. Läs den på webben här, eller skaffa en gratis prenumeration så får du nästa nummer direkt i din brevlåda.