Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Trygga serviceavtal

Trygga serviceavtal för trygga verksamheter.

Läs vår folder Serviceavtal

Trygghet är nyckelordet när det kommer till serviceavtal. Därför jobbar vi på Delvator ständigt med att förbättra och utveckla våra serviceavtal för att de ska motsvara dagens marknad och våra kunders önskemål. Allt med målsättningen att ge din Hitachi-maskin bästa möjliga förutsättningar, med ökad livslängd och minskad risk för stilleståndstid i fokus.

  • Ekonomisk trygghet genom förlängd fabriksgaranti på din Hitachi.
  • Minskad risk för stillestånd, eftersom vi kontrollerar din maskin vid regelbundna servicetillfällen och garanterar att den alltid har Hitachi originalreservdelar.
  • Hitachi originalservice garanterar bästa möjliga livslängd på maskinen och bidrar även till att säkerställa andrahandsvärdet på din maskin.
  • Ett fast timpris underlättar vid upphandlingar och företagets ekonomiska planering.
  • Ständig kontroll av status via maskinens inbyggda övervakningssystem gör att vi kan ta fram viktig driftinformation om din maskin och planera in servicetillfällen.
  • Standardavtal eller skräddarsydda serviceavtal.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss:
serviceavtal@delvator.se ›
0413-692 00 ›

Grävlingen

Läs och prenumerera gratis

I vår egen kundtidning Grävlingen kan du läsa om andra Hitachi-ägares vardag, få nyheter om våra maskiner och vad som händer hos oss på Delvator – och mycket mer. Läs den på webben här, eller skaffa en gratis prenumeration så får du nästa nummer direkt i din brevlåda.