Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Din lönsamhet – vårt jobb!

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige. Vi säljer bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner – alla av märket Hitachi. Vi är också auktoriserad återförsäljare av Bell midjestyrda dumpers och har flera olika modeller.

Vårt huvudkontor ligger i Eslöv och vi har filialer i Härnösand och Stockholm. Vårt rikstäckande nät av sälj- och servicebolag finns över hela Sverige. Målet för hela vår verksamhet är att öka din lönsamhet. Och med hjälp av ett världsledande maskinprogram kombinerat med vår effektiva och pålitliga organisation kan vi göra just det. Med din lönsamhet i fokus skapar vi bästa möjliga förutsättningar för ett samarbete som gynnar både din och vår framgång. Vad kan vi hjälpa dig med idag?

 

Vår affärsidé

Delvator ska vara värdeskapande länk mellan tillverkare och kund. Ett respekterat varumärke som attraherar med produkter av högsta klass och engagerade medarbetare som bidrar till ett tryggt ägande.

Vi ser fram emot
att träffa dig!

Det personliga mötet är viktigt för oss! Under våren 2024 kommer Delvator att närvara på flera mässor och event. Här har du möjlighet att besöka oss och möjlighet att ställa dina frågor till våra säljare och produktansvarig. På mässorna kommer vi att visa ett urval av våra senaste modeller: bandgrävare, hjullastare och hjulgrävare.

Vill du provköra våra maskiner?

Boka din demo ›

Delvator AB är stolta medlemmar i MaskinLeverantörerna – branschföreningen för Sveriges etablerade leverantörer av mobila arbetsmaskiner.

Grävlingen

Läs och prenumerera gratis

I vår egen kundtidning Grävlingen kan du läsa om andra Hitachi-ägares vardag, få nyheter om våra maskiner och vad som händer hos oss på Delvator – och mycket mer. Läs den på webben här, eller skaffa en gratis prenumeration så får du nästa nummer direkt i din brevlåda.