Svensk generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner

Mässor och event

Passa på att träffa oss då vi är ute på mässor och event. Prova våra maskiner, snacka med Hitachiägare och ta en kopp kaffe med vårt trevliga säljteam! Här ser du vilka mässor och event Delvator deltar på.

Maskinvisning Örebro

23-24 mars 2023

Välkommen att hälsa på oss i Örebro i vår. Bergrens Maskinservice har visning i dagarna två. Här kommer man att kunna se flertalet nya Hitachimaskiner och även träffa några av våra underleverantörer. Den 23 & 24 mars mellan kl. 09 – 17 är ni varmt välkomna hit. Läs mer här.

Maskinvisning Eslöv

24-15 april 2023

Välkommen att hälsa på oss i Eslöv i vår. Vi kommer att visa nyheter och ha maskiner för demokörning. Även underleverantörer finns på plats. Fredag mellan 13.00 och 18.00 samt lördag mellan 10.00 och 14.00. Vi bjuder på lätt förtäring, dryck och kaffe.

Läs mer om visningen här

Följande leverantörer är inbjudna till vårt öppet hus i Eslöv:

Leica, Engcon, EMA, OilQuick, RF, SMP, L5, Rototilt, Sitech, Moba, ABL, Frontec/Götene, Randex, DNB

Maskiner vi kommer att visa:

Nya Hitachi Hjullastare: ZW180-7 och ZW220-7
Hjulgrävare: ZX135W-7, ZX175W-7, Demomaskin ZX155W-7
Bandgrävare: ZX85US-6, Demomaskin ZX135US-7 utan AdBlue, ZX160LC-7 och ZX180LC-7

Plus en spännande nyhet som premiärvisas i Sverige.

Load Up North, Boden

24-26 augusti 2023

Monter #3016

Svenska Maskinmässan, Solvalla, Stockholm

2-4 juni 2022 – Tack för att ni kom! Vi ses igen 2024.

Läs mer om mässan här

Tack för att du kom

Stort tack för din medverkan på mässan.
Stort tack för ditt besök hos oss på mässan. Under tre fina dagar fick Delvator möjlighet att skapa nya bekantskaper, visa upp våra fantastiska maskiner från Hitachi och träffa kunder, leverantörer och branschkollegor. Vi kunde också glädjas åt ett par nya affärer som roddes i hamn och en häftig överraskning med en leverans av en ny Hitachi ZX135 till en väldigt rörd ung maskinförare – vilken lycka – det blev både champagne och tårar. Vi vill också passa på att tacka Svenska Maskinmässan för ett bra jobb alla dagar; alla våra samarbetspartners i montern, kunderna som lånat ut sina maskiner, Farmartjänst, Kaffemoppen (mässans godaste cappuccino!!!) och såklart våra säljare och kollegor som med sin energi och driv gjorde dagarna så speciella. Stort tack. Vi ses nästa gång.

Grävlingen

Läs och prenumerera gratis

I vår egen kundtidning Grävlingen kan du läsa om andra Hitachi-ägares vardag, få nyheter om våra maskiner och vad som händer hos oss på Delvator – och mycket mer. Läs den på webben här, eller skaffa en gratis prenumeration så får du nästa nummer direkt i din brevlåda.