Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Mässor och event

Passa på att träffa oss då vi är ute på mässor och event. Prova våra maskiner, snacka med Hitachiägare och ta en kopp kaffe med vårt trevliga säljteam! Här ser du vilka mässor och event Delvator deltar på.

Svenska Maskinmässan, Solvalla, Stockholm

Stort tack för att ni kom!

I år visade vi upp en härlig samling av våra favoritmaskiner. Vårt nya varumärke Bell och B25E stod för monterns gula del. En av de nya Hitachimodellerna ZX135-7EB valdes till tidningen ME:s ”Best in Show”. Det är vår fjärde elmaskin och representerade tillsammans med ZE85-6 vår satsning på 0-utsläpps maskiner. Vi visade även upp Hitachis senaste bandgrävare ZX95US-7. Årets nyhet och redan en hett eftertraktad modell. Kraft och smidighet i ett. Våra hjulgrävare representerades av 3 kortrumpade modeller med många olika tekniska fördelar. Från lillebror Hitachi ZX135W-7, som med sin smidiga svängradie gör att du kommer runt med motvikten och därmed hytten och klarar av att svänga 360°, till storebror Hitachi ZX175W-7 som tack vare sitt Aerial Angle-kamerasystem har ett 270-graders fågelperspektiv där föraren kan välja mellan sex bilder för att se den närmaste omgivningen. Vi visade även upp flera bandgrävare och hjullastare.

På filmen delar vi med oss av höjdpunkterna från våra fantastiska dagar på Svenska Maskinmässan 2024. Det var en otrolig vecka fylld med spännande möten, inspirerande samtal och massor av intresse för våra maskiner. Teamkänslan var på topp när vi samlade hela vårt säljgäng från norr till söder för att möta kunder, kollegor och partners. Intresset för våra Hitachi-maskiner var överväldigande och vi är stolta över att ha genomfört ett par leveranser direkt på plats. Tack vare det starka samarbetet och engagemanget från alla inblandade kunde vi skapa en minnesvärd upplevelse för alla besökare. Vi vill rikta ett stort tack till alla kunder, gamla som nya, för att ni tog er tid att besöka oss. För dig som missade chansen att se våra maskiner på mässan, ingen fara! Vi har flera av dem tillgängliga för demo. Kontakta gärna våra säljare.

 

Load Up North 2024

Välkommen till Boden 29-31 augusti!

Välkommen till Load Up North, den ledande mässan för entreprenadbranschen i Norra Sverige!

Under tre intensiva dagar samlar vi branschens mest inflytelserika och innovativa aktörer för att skapa en dynamisk mötesplats för affärer, kunskapsutbyte och nätverkande.

I år har vi en härlig samling av våra favoritmaskiner. Vårt nya varumärke Bell och 45-tonaren B45E kommer att stå för monterns gula del. Vi visar upp Hitachis senaste bandgrävare ZX95US-7. Årets nyhet och redan en hett eftertraktad modell. Kraft och smidighet i ett. Vår hjulgrävare Hitachi ZX155W-7 finns med, som med sin smidiga svängradie gör att du kommer runt med motvikten och därmed hytten och klarar av att svänga runt i de snävaste utrymmen. I demoområdet kan du prova på Hitachi ZX300LC-7 – en trygg och stabil 30-tonare med en kraftfull motor och följsam hydraulik. Du kommer att märka kvalitén i körning, hyttcomfort och utväxling. Den supportas också av ZX225uslc-7 som tornar upp sig brevid demo-ytan. Hjullastarkungen ZW310-7 ramar in samlingen och imponerar i hörnet av montern.

Hos oss kommer du också att få prova mässans godaste kaffe med bästa kaffemoppen Elna och baristan Margareta som charmar alla besökare och ger dig en fin smakupplevelse. Till våra minsta maskinister finns det möjlighet till lek och skratt. Minigrävare, sandlåda och ritbord. Godsaker, presenter och ballonger delas ut.

Minns du Load Up North 2023: Erik visar oss runt i montern. Film från Traktor Power

Produkter

Maskinerna som visas i vår monter 3030 på Load Up North

Grävlingen

Läs och prenumerera gratis

I vår egen kundtidning Grävlingen kan du läsa om andra Hitachi-ägares vardag, få nyheter om våra maskiner och vad som händer hos oss på Delvator – och mycket mer. Läs den på webben här, eller skaffa en gratis prenumeration så får du nästa nummer direkt i din brevlåda.