Sverigepremiär i Göteborg!

Maskinvisning och Öppet hus!
Välkommen att se vår senaste maskinnyhet ZX95US-7 och träffa oss i Göteborg.

Svensk generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner

Mässor och event

Passa på att träffa oss då vi är ute på mässor och event. Prova våra maskiner, snacka med Hitachiägare och ta en kopp kaffe med vårt trevliga säljteam! Här ser du vilka mässor och event Delvator deltar på.

Load Up North i Boden

Erik visar oss runt i montern. Film från Traktor Power

Se även vår egen mässfilm.

Tack för att du kom! Vi ses 2024.

Svenska Maskinmässan, Solvalla, Stockholm

2-4 juni 2022 – Tack för att ni kom! Vi ses igen 2024.

Läs mer om mässan här

Tack för att du kom

Stort tack för din medverkan på mässan.
Stort tack för ditt besök hos oss på mässan. Under tre fina dagar fick Delvator möjlighet att skapa nya bekantskaper, visa upp våra fantastiska maskiner från Hitachi och träffa kunder, leverantörer och branschkollegor. Vi kunde också glädjas åt ett par nya affärer som roddes i hamn och en häftig överraskning med en leverans av en ny Hitachi ZX135 till en väldigt rörd ung maskinförare – vilken lycka – det blev både champagne och tårar. Vi vill också passa på att tacka Svenska Maskinmässan för ett bra jobb alla dagar; alla våra samarbetspartners i montern, kunderna som lånat ut sina maskiner, Farmartjänst, Kaffemoppen (mässans godaste cappuccino!!!) och såklart våra säljare och kollegor som med sin energi och driv gjorde dagarna så speciella. Stort tack. Vi ses nästa gång.

Grävlingen

Läs och prenumerera gratis

I vår egen kundtidning Grävlingen kan du läsa om andra Hitachi-ägares vardag, få nyheter om våra maskiner och vad som händer hos oss på Delvator – och mycket mer. Läs den på webben här, eller skaffa en gratis prenumeration så får du nästa nummer direkt i din brevlåda.