Svensk generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner

Mässor och event

Passa på att träffa oss då vi är ute på mässor och event. Prova våra maskiner, snacka med Hitachiägare och ta en kopp kaffe med vårt trevliga säljteam! Här ser du vilka mässor och event Delvator deltar på.

Svenska Maskinmässan, Solvalla, Stockholm

2-4 juni 2022 – Tack för att ni kom!

Läs mer om mässan här

Tack för att du kom

Stort tack för din medverkan på mässan.
Stort tack för ditt besök hos oss på mässan. Under tre fina dagar fick Delvator möjlighet att skapa nya bekantskaper, visa upp våra fantastiska maskiner från Hitachi och träffa kunder, leverantörer och branschkollegor. Vi kunde också glädjas åt ett par nya affärer som roddes i hamn och en häftig överraskning med en leverans av en ny Hitachi ZX135 till en väldigt rörd ung maskinförare – vilken lycka – det blev både champagne och tårar. Vi vill också passa på att tacka Svenska Maskinmässan för ett bra jobb alla dagar; alla våra samarbetspartners i montern, kunderna som lånat ut sina maskiner, Farmartjänst, Kaffemoppen (mässans godaste cappuccino!!!) och såklart våra säljare och kollegor som med sin energi och driv gjorde dagarna så speciella. Stort tack. Vi ses nästa gång.

Load Up North, Boden

25-27 augusti 2022

Monter #2039 – Boka din biljett gratis här ›

Entreprenad Live Ring Knutstorp

15-17 september 2022

Monter 203 – Läs mer om mässan här

Välkommen till vår monter!

Se de senaste nyheterna från Hitachi på Entreprenad Live, Ring Knutstorp i Helsingborg den 15–17 september

Delvator firar 25 år som samarbetspartner och generalagent i Sverige för Hitachi och det vill vi så klart fira! Det gör vi bland annat genom att visa upp Hitachis allra senaste hjulgrävare, hjullastare och bandgrävare på Entreprenad Live.

En av de nya modellerna du kan bekanta dig med på mässan är Hjullastare Hitachi ZW220-7 som blev vald av tidningen ME:s ”Best in Show” på Entreprenad Live i Göteborg i höstas, nominerad för sina utomordentliga säkerhetsfunktioner, låga nivåer av ljud och vibrationer samt den eminenta förarkomforten. Maskinen finns för omgående leverans men även för uthyrning via Delvator Maskinuthyrning.

Läs mer om maskinen här.

Vi visar även upp Hitachis senaste Zaxis-7 hjulgrävare och berättar om de olika storlekarnas tekniska fördelar och nyheter. Från lillebror Hitachi ZX135W-7, som med sin smidiga svängradie gör att du kommer runt med motvikten och därmed hytten och klarar av att svänga 360°, till storebror Hitachi ZX175W-7 som tack vare sitt Aerial Angle-kamerasystem har ett 270-graders fågelperspektiv där föraren kan välja mellan sex bilder för att se den närmaste omgivningen.

Plus många andra nyheter och uppdateringar av våra maskiner. På plats möter du våra produktspecialister, nya som gamla, i vår monter. Vi tar även hand om de allra yngsta, nästa generationen av grävmaskinister med aktiviteter som underhåller och inspirerar.

På mässan informerar vi även om vårt nya koncept Try & Buy som ger dig möjlighet att hyra och testa våra maskiner tills du bestämt dig, för att sedan kunna köpa loss just den maskinen till ett fördelaktigt pris.

Att vi fått äran att vara generalagent i Sverige för Hitachi i 25 år är något vi är väldigt stolta över. Den trygghet det innebär med vår långa relation och de kontakter vi skapat genom åren har gett oss en bred kunskap om produkterna, vilket genomsyrar våra affärer med kunden när det gäller maskiner, service och eftermarknad. De många åren har också gett oss ett gott inflytande hos Hitachi och vår medverkan i produktutvecklingen märks tydligt på modellerna som tagits fram till den europeiska marknaden.

Kom gärna och ta en fika med oss i vår monter på mässan.
Du hittar oss i monter 203

Registrera din plats idag! 

Registrera dig på denna länk för att hämta din gratis biljett till Entreprenad Live:
Registrering – Entreprenad Live

Mässans öppettider:
Torsdagen den 15 september 10:00 – 17:00
Fredagen den 16 september 09:00 – 16:00
Lördagen den 17 september 09:00 – 15:00

Läs mer om mässan och få all information du behöver här!

Välkommen hälsar ditt Delvator Team, vi ser fram emot att träffa dig!

 

Följande maskiner hittar du i vår monter:
Bandgrävare:
ZX135US-7ZX250-7

Hjullastare:
ZW220-7

Hjulgrävare:
ZX135W-7ZX150W-7 • ZX175W-7

I montern finns även barnhörna, musik och kaffemoppe med fika!

Grävlingen

Läs och prenumerera gratis

I vår egen kundtidning Grävlingen kan du läsa om andra Hitachi-ägares vardag, få nyheter om våra maskiner och vad som händer hos oss på Delvator – och mycket mer. Läs den på webben här, eller skaffa en gratis prenumeration så får du nästa nummer direkt i din brevlåda.