Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.

Genom att kombinera Delvators väletablerade lokalkännedom och servicenätverk med Hitachis marknadsledande produkter fås ett oslagbart koncept vilket gynnar dig som kund. Rätt maskin, rätt utrustad för uppgiften och med marknadsledande driftsäkerhet ger den bästa totalekonomin.

Hitachi Construction Machinery Europe är den europeiska grenen av Hitachi Construction Machinerys globala nätverk. Med tillverkning och all utveckling i Japan bibehålls Hitachi grundvärderingar gällande högsta kvalitet och funktion. Som en av världens största tillverkare av entreprenadmaskiner och marknadsledande inom grävmaskinssegmentet både globalt och regionalt krävs absolut högsta kunskapsnivå.

Hitachi Construction Machinery Europe’s hemsida ›

Genom årtionden av erfarenhet tillsammans med den samlade expertisen inom Hitachi koncernen Hitachi Ltd. skapas de bästa förutsättningarna för marknadsledande produkter.

Se våra produkter ›
Våra säljare ›
Global e-Service ›

Kontakta oss

Intresserad av en Hitachimaskin?