Svensk generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner

Jobba med oss

Vi på Delvator sätter alltid våra kunder främst. Och vi jobbar tillsammans. På så vis jobbar vi bättre, vi utvecklas mer och framför allt så har vi roligare på jobbet: vi uppskattar äkta arbetsglädje! Därför är vi alltid på jakt efter engagerade och kompetenta medarbetare som vill växa tillsammans med oss.

Lediga tjänster

Vi anser att våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka. Att må bra på jobbet och hitta en bra balans mellan jobb och privatliv är också viktigt, tycker vi. Vill du bli vår nya kollega? Ta en titt på våra lediga tjänster – eller skicka in en spontanansökan via info@delvator.se ›

Vi söker mekaniker till vår anläggning i Eslöv

Är du en erfaren mekaniker som söker en ny utmaning?
Vi på Delvator söker fler mekaniker till våra anläggningar. Har du jobbat som mekaniker inom entreprenad, lantbruk, fordons- eller verkstadsföretag tidigare? Är du dessutom serviceinriktad, noggrann och tekniskt kunnig? Då är det kanske dig vi letar efter!

Din nästa utmaning
Som mekaniker hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att utrusta nya maskiner för den svenska marknaden. Du blir en del i vårt verkstadsteam med ett omväxlande arbete i en utvecklande miljö. Maskinerna som levereras till den svenska marknaden har generellt en hög utrustningsspecifikation. Våra kunders krav och skicklighet medför en hög individuell kundanpassning.

Dessa tjänster sökes genom att skicka ett personligt brev och CV till:

Thomas Johnsson, Servicechef ›