Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Bell B45E

Tjänstevikt: 35 479 kg
Motoreffekt: 390 kW / 523 hk
Lastkapacitet: 41 000 kg / 25 kbm
Motor: Mercedes Benz (MTU) sexcylindrig dieselmotor med elektronisk insprutning, turbo med laddkylare
Transmission: Allison

Produktblad >

B45E – Användarvänlig och pålitlig

Bells ramstyrda dumprar är kända för att vara mycket användarvänliga, men också tillförlitliga. Automatisk bromsning som saktar ner dumpern när föraren släpper gaspedalen ger säkrare hantering i branta sluttningar och förbättrad bromslivslängd. Samtidigt ger differentialspärrar och automatisk låsning för fördelningsväxellådan automatisk dragkraft!

Genom att lyssna på sina användare uppfyller Bell Equipment kraven på en ständigt föränderlig arbetsplats. De har tagit fram en maskin som ligger i framkant inom applikationssäkerhet med en rad banbrytande innovationer.

Oberoende funktioner som nyckelfri start, markassistans, tippskydd, automatiskt parkeringssystem (APA), standardturbosparprogram och integrerad lastvikt (OBW) är fortfarande standard i E-serien. För att öka säkerheten och produktiviteten har E-serien en automatisk mellanaxeldifferential (IDL) som ger dumpern helautomatisk dragkraft.

Bell Equipments nyutvecklade E-serie använder ”Blu@dvantageTM” SCR-teknik (Selective Catalytic Reduction) – en branschledande standard för bränsleeffektiv avgasrening. Motoreffekt och bränsleförbrukning optimeras ytterligare genom adaptiv programvara som styr inbromsning, kylning och laddning av batterier.

Denna modell finns även som 4×4 version!

🎥 Se walkaround med Magnus Hansson

 

Steg v

Relaterade produkter

Skicka en förfrågan här

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.