Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Bell B40E

Tjänstevikt: 34 596 kg
Motoreffekt: 380 kW / 510 hk
Lastkapacitet: 39 000 kg / 24 kbm
Motor: Mercedes Benz (MTU) sexcylindrig dieselmotor med elektronisk insprutning, turbo med laddkylare
Transmission: Allison

 

Produktblad >

B40E ett säkert val

Ramstyrda dumpern Bell B40E är en av Bells storsäljare i norden. Ägarna är nöjda med bränsleförbrukningen och förarna är nöjda med hyttens komfort.

Hytten är utrustad med ett förstklassigt luftdämpat säte som minskar den rullningsrörelse som ofta uppstår vid terrängkörning. Comfort Ride-alternativet ger dig en bekvämare körupplevelse i och med att vibriationerna upplevs mindre.

Sätt dig i hytten på en Bell-dumper och du känner dig omedelbart som hemma. Den tysta och rymliga hytten med klimatanläggning är fullspäckad med komfort. Dessutom har den ett antal praktiska funktioner som minimerar förarens trötthet och förbättrar körupplevelsen. Du har också en fantastisk sikt.

E-serien har allt en förare behöver för att prestera på topp: en avancerad 10-tums fullfärgsskärm och multifunktionsomkopplare, ett centralt placerat förseglat tangentbord, luftfjädrat säte, lutnings-/teleskopratt och bra radioanläggning med kraftfulla högtalare

Relaterade produkter

Skicka en förfrågan här

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.