Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Bell B30E 4x4

Tjänstevikt: 22 194 kg
Motoreffekt: 260 kW / 348 hk
Lastkapacitet: 28 000 kg / 18,5 kbm
Bredd: 3 383 mm
Motor: Mercedes Benz (MTU) sexcylindrig dieselmotor med elektronisk insprutning, turbo med laddkylare
Transmission: Allison

4×4 hjulsdrift

Produktblad >

Smidig 30 tonare med fyrhjulsdrift

Fronten på B30E 4 x4 är identisk med den konventionella B30E, inklusive midjestyrning och svängningsled, medan bakaxeln levereras med pålitliga B40- och B50-komponenter. Mercedes-Benz turbodieselmotor på 348 hk med sexstegad automatväxellåda från Allison garanterar överlägsen framdrivning, medan den förvalbara retardern och våtbromsarna med stor diameter på alla hjul garanterar säkerheten. Bell Equipments mest omfattande standardpaket med driv- och lastassistans (inbyggd vägning, lutnings- och rullningssensorer etc.) säkerställer säker och bekväm drift.

Vid tippning leder de kortare hydraulcylindrarna till snabbare tippningscykler, medan den låga tipphöjden hos B30E 4×4 är viktig för specifika tillämpningar som tunneldrivning eller gruvdrift under jord. Standardtippvinkeln på 70° kan ställas in elektroniskt till en mindre vinkel.

Produktblad ›
Vill du veta mer? Kontakta någon av våra säljare ›

Steg v

Relaterade produkter

Skicka en förfrågan här

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.