Svenska Maskinmässan i Stockholm!

Du är givetvis inbjuden till vår monter! Välkommen till Solvalla 30 maj – 1 juni.

Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Hitachi ZX48U-6

Arbetsvikt: 4 960 kg
Skopvolym: 110 l

Maskin utformad för att minska driftskostnader och byggd för att hålla

Hitachi ZAXIS 48U är designad med ett syfte i åtanke – för att våra kunder ska kunna göra deras visioner en verklighet. Det sätter en ny standard när det gäller prestanda, komfort och underhåll och bygger på Hitachis rykte för mångsidighet, tillförlitlighet och hållbarhet. För ägarna uppfyller det behovet av effektivitet och hög kvalitet; för operatörer, det ger en bekväm, säker arbetsmiljö och är extremt användarvänlig. Tack vare en rad enkla underhållsfunktioner och med hjälp av Hitachi Support Chain efterförsäljningsprogram ger den nya ZAXIS 48U utmärkta nivåer av tillgänglighet, så att du kan ta alla uppgifter till en tillfredsställande slutsats – i tid, på budget och till en hög standard.

Liksom alla ZAXIS-modeller har utbudet av minigrävare utformats för att leverera höga produktivitetsnivåer och reducerad körning kostar. Lämplig för att arbeta med sådana projekt som markbearbetning, verktyg och allmän byggande – och särskilt där utrymme är begränsad – de är snabba, kraftfulla och bränsleeffektiva. De är också extremt hållbara tack vare flera nya designfunktioner, som har införlivats av Hitachi för att säkerställa att de ger en enastående prestanda på vilken arbetsplats som helst.

Produktblad ›
Vill du veta mer? Kontakta någon av våra säljare ›

Steg v

Relaterade produkter

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.