Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Hitachi ZX530LCH-7

Maskinvikt: 55 200 kg
Skopstorlek: 3 000 liter

Maskinen uppfyller Miljösteg V och klarar därmed de mest krävande avgaskraven.

Hitachi är marknadsledande globalt på stora grävare. Fullpackade av kraft, snabbhet och styrka, har de allt som krävs för att få jobbet gjort, varje skift.

De stora grävmaskinerna i Zaxis-7-serien är det senaste resultatet av Hitachis fantastiska expertis. Maskinerna har utvecklats för att klara mycket krävande arbetsförhållanden, och du kan förvänta dig perfektion! ZX530LCH-7 är pålitlig och levererar perfekt prestanda oavsett arbetssituation. Den har skapats för bergshantering – utan stillestånd och oförutsedda händelser.

Förutom ökad driftsäkerhet och positiv bränsleekonomi, ger hytten en helt ny vardag för maskinisterna. Allt skräddarsys efter operatörens önskemål och behov. Ny design både externt och internt säkerställer bästa möjliga arbetsmiljö. Jämfört med tidigare serier är ljudnivån både invändigt och utvändigt reducerad och maskinen har även mer benutrymme för långa maskinförare. Förarhytten är skräddarsydd och ordnad så att du har en bra arbetsmiljö som maskinförare – dag efter dag.

Vi kan därför garantera avkastning på din investering – både på kort och lång sikt!

Relaterade produkter

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.