Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Hitachi ZX180W-7

Förarkomfort, styrka, mångsidighet.

Arbetsvikt: 19900-21000
Skopvolym: 800 l

Förbättrad förarkomfort

Den omdesignade Zaxis-7-hytten är den perfekta arbetsmiljön för föraren. Den är utomordentligt rymlig och erbjuder det bästa vad gäller komfort och kvalitet, inte minst med låga bullernivåer och mindre vibration än föregående generations hytter.

Förarstolen och spakkonsolerna har en synkroniserad rörelse, utformad så att föraren ska vara mindre trött vid slutet av arbetsdagen. Med hjälp av den nya, ergonomiska designen på kontrollpanelen och brytare blir manövreringen enkel. Dessutom ges bekväm åtkomst till kontroller och funktioner som farthållare, automatisk växling och tillvalet bomdämpning som dämpar aggregatets rörelser vid transportkörning.

Ytterligare funktioner har integrerats i den lättöverskådliga monitorn och styrspakarna. Dessutom finns en till spännande nyhet i denna toppmoderna förarhytt: den automatisk grävbromsen som bidrar till att arbetsdagen blir mer okomplicerad och trivsam.

Produktblad ›
Vill du veta mer? Kontakta någon av våra säljare ›

ZX-7 Steg v

Relaterade produkter

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.