Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Hitachi ZX135USL-7 Forest

Tjänstevikt: 16 900 kg
Kapacitet: 0.19 – 0.66 m³

Maskinen uppfyller Miljösteg V utan AdBlue och klarar därmed de mest krävande avgaskraven.

Produktblad ›
Vill du veta mer? Kontakta någon av våra säljare ›

Skogsanpassad grävmaskin, optimerad för framkomlighet, säkerhet och prestanda i skogen.

Hitachi ZX135USL-7 Forest passar ypperligt för kombinerade arbetsuppgifter i skogen, såsom avverkning, dikning, skogsbilväg, plantering och virkeshantering både i och utanför skogen.

Hitachi förstår sig på de unika kraven som skogsindustrin ställer på sin utrustning. Som svar på dessa har de utvecklat ZX135USL-7 till perfektion. Med ett robust underrede ger den exceptionell  stabilitet. Den har en högre markfrigång än standardmodeller och det ger en enklare förflyttning över ojämn terräng. Utrustad med ytterligare säkerhetsfunktioner erbjuder den ökat skydd för operatören.

Med den nya Steg V-kompatibla motorn, som inte kräver SCR-system, minskas livscykelkostnaderna. Det innebär att det inte finns något behov av AdBlue och filterbyte eller tillhörande underhåll. Den helt nya ECO-mätaren ger också föraren möjlighet att kontrollera bränsleeffektiviteten och minska kostnaderna.

Hitachis nya skogsanpassade grävare är baserad på den kompakta standardmodellem med samma modellbeteckning. Även om likheter finns med standardmaskin så är skillnaderna stora. Forest-modellen har 560 mm markfrigång och kort bakre svängradie på endast 1490 mm. Undervagnen är kraftigt byggd, vilket medför att den kan ta sig fram i utmanande terräng och djupa vattendrag där andra maskiner fastnar. Även överdelen har anpassats för tuffare tag. Underplåtarna är tjockare och förarhytten är förberedd för skyddsgaller. Vindrutan är laminerad, rak och fast monterad. Maskinens konstruktion medför att stabiliteten ökar och därmed även lyftkapaciteten.

Produktblad ›
Vill du veta mer? Kontakta någon av våra säljare ›

 

🎥 Se maskinen i arbete i Örebro Kommun med vår kund Jensens Gräv ›

Relaterade produkter

Skicka en förfrågan här

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.