Svenska Maskinmässan i Stockholm!

Du är givetvis inbjuden till vår monter! Välkommen till Solvalla 30 maj – 1 juni.

Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Hitachi ZX130LCN-7 SLF

Tjänstevikt: 14 900 – 15 400 kg
Räckvidd: 13 m

Maskinen uppfyller Miljösteg V utan AdBlue och klarar därmed de mest krävande avgaskraven.

Säkert och effektivt med super lång front

ZX130LCN-7 SLF har en längre bom och arm än standardmodellen ZX130-7. Den är idealisk för lättare schaktningsarbeten, sluttningsarbeten samt muddring av floder och sjöar. På grund av bomens och armsen proportioner kan maskinen även användas för lastning, eftersom lastbilar bekvämt kan placeras nära maskinen. Monterad på HCME:s fabrik i Amsterdam, har ZX130LCN-7 SLF designats för att möta behoven hos europeiska kunder.

Precis som övriga Zaxis-7 håller maskinen högsta kvalitet och en exceptionellt hög nivå av tillförlitlighet. Din vinst kommer att öka tack vare en bränslebesparing på upp till 9 % som uppnås av det industriledande HIOS V-hydraulsystemet och den nya ECO-mätaren på monitorn visar föraren hur bränsleförbrukningen kan sänkas för att minska kostnaderna.

Med den nya Steg V-kompatibla motorn, som inte kräver SCR-system, minskas livscykelkostnaderna. Det innebär att det inte finns något behov av AdBlue och filterbyte eller tillhörande underhåll. Den helt nya ECO-mätaren ger också föraren möjlighet att kontrollera bränsleeffektiviteten och minska kostnaderna.

Produktblad ›
Vill du veta mer? Kontakta någon av våra säljare ›

Nyhet!

Utan Ad-Blue

Relaterade produkter

Vilken maskin passar dig?

Är du osäker på vilken maskin som passar dig och ditt uppdrag?
Kontakta våra kunniga säljare för experthjälp!

Delvator & Hitachi

Delvator AB är svensk auktoriserad återförsäljare av Hitachi Construction Machinery Europe och erbjuder hela Hitachis produktutbud av entreprenad- och gruvdriftsmaskiner.