Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

6 månader utan ränta och amortering

Vi ger dig mer!

Intresseanmälan!

Säkra din modell idag.

Nu erbjuder vi 6 månader utan ränta och amortering på Hitachi ZX130BL-7 och testvinnande ZX135US-7 BL. Därefter en ränterabatt på 0,5 %
Erbjudandet gäller så länge lagret räcker, dock senast till den 30 juni 2024, vid tecknande av avbetalningskontrakt hos Delvator finans/DNB.

Minsta avtalstid 3 år och max 7 år. Endast månadsbetalning. 20 % kontant/inbyte. Momslån återbetalas månad 3. Inga avgifter tillkommer.

  • Serviceavtal ingår
  • Utan AdBlue
  • Kraftfulla motorer
  • Miljösteg klass V
  • HIOS V marknadsledande Hydraulsystem
  • Förarkomfort i toppklass
  • Marknadens tystaste hytt
  • Låg bränsleförbrukning
  • Bästa totalekonomi

🎥 ZX130LCN-7 Västgöta Schakt AB

Vi bjuder även på serviceavtal!

Just nu har vi flera modeller på lager av ZX130BL-7 och kortrumpade ZX135US-7.

Den mångsidiga Hitchi ZX130BL-7 och den tajta ZX135US-7 med den snäva svängradien, passar perfekt för arbete i begränsade och trånga miljöer. Precis som övriga Zaxis-7 levererar maskinerna med högsta kvalitet och en exceptionellt hög nivå av tillförlitlighet. Du kan också glädja dig åt att den nya förarhytten minskar tröttheten. Och med marknadens lägsta nivåer av ljud och vibrationer, förbättrade ergonomiska kontroller och en utmärkt sikt blir arbetet roligare, säkrare och mer effektivt.

Best-i-test
ZX135US-7 fick högsta betyget nånsin i tidningen MEs maskintest i vintras. Läs testet här.

ZX130BL-7 och ZX135US-7 uppfyller Miljösteg V utan AdBlue och klarar därmed de mest krävande avgaskraven – utan att öka bränsleåtgången! Med det industriledande hydraulsystemet HIOS V uppnås en bränslebesparing på upp till 9 %.

Modellerna finns i våra sortiment Fast Track och  Try & Buy  med fördelaktiga villkor. Många av maskinerna är färdigutrustade och kan levereras direkt.

Just nu bjuder vi dessutom på serviceavtal så att garantin förlängs till 24 månader/3.000 timmar.

Välkommen att kontakta oss idag och reservera din maskin! Kontakta våra säljare direkt eller fyll i vår formulär längre ner, så tar vi kontakt med dig.

Hitta din närmaste säljare ›                      Eller fyll i formuläret här, så kontaktar vi dig direkt ›  

Lagermaskiner med snabb leverans

Kontakta oss

Intresserad av en Hitachimaskin?