Svenska Maskinmässan i Stockholm!

Du är givetvis inbjuden till vår monter! Välkommen till Solvalla 30 maj – 1 juni.

Auktoriserad återförsäljare för Bell och Hitachi

Material från Sociala Medier bland annat Maskinkanalen

Hugo är nästa generations Hitachiförare

Vår nya och yngsta ambassadör med fantastisk precision redan som 6-åring.

Får vi presentera en av nästa generations duktiga Hitachiförare, Hugo. Han går nu i första klass, spelar ishockey & fotboll på fritiden och älskar grävare. Filmen är gjord för två år sedan när Hugo var 6 år gammal och spelade ”basket” med pappa Dennis Hitachi ZX140.

–Han har nästan alltid varit med i grävmaskinerna jag kört. När han var mindre kunde man bädda åt honom bakom stolen i hytten så han kunde sova när han blev trött, men det är lite svårare nu när han växt på sig, säger Dennis o skrattar. Det har alltid varit en självklarhet att han ska få prova att köra maskiner av diverse olika slag.

Dennis är ju själv glad i Hitachi och fortsätter
– Jag har verkligen älskat mina två Hitachi jag haft. Det har varit grym service av Lemos Entreprenadservice i Bälinge och helt problemfria maskiner. Jag har kört min 140 serie-6 hjulare nu i över 4000 timmar och maskinen innan dess, serie-5 i 3000 timmar. Nemas problemas!

På bilden ser vi Hugo när han är med o tvättar o putsar på pappas maskin. Den andra filmen visar en glad Hugo som serverar en kall dricka till sin pappa. Vilken precision killen har, grymt imponerande.

Tack Dennis och Hugo för att ni ville dela era filmer och bilder med oss. Tack också till Maskinkanalen som uppmärksammade oss på vår nya och yngsta ambassadör.

Läs mer om Hitachi ZX140 ›

Se fler referenser

Grävlingen

Läs och prenumerera gratis

I vår egen kundtidning Grävlingen kan du läsa om andra Hitachi-ägares vardag, få nyheter om våra maskiner och vad som händer hos oss på Delvator – och mycket mer. Läs den på webben här, eller skaffa en gratis prenumeration så får du nästa nummer direkt i din brevlåda.