Svensk generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner

Jobba med oss

Vi på Delvator sätter alltid våra kunder främst. Och vi jobbar tillsammans. På så vis jobbar vi bättre, vi utvecklas mer och framför allt så har vi roligare på jobbet: vi uppskattar äkta arbetsglädje! Därför är vi alltid på jakt efter engagerade och kompetenta medarbetare som vill växa tillsammans med oss.

Lediga tjänster

Vi anser att våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka. Att må bra på jobbet och hitta en bra balans mellan jobb och privatliv är också viktigt, tycker vi. Vill du bli vår nya kollega? Ta en titt på våra lediga tjänster – eller skicka in en spontanansökan via info@delvator.se ›

Säljare till Göteborg

Är du sugen på en säljtjänst i Göteborg?

Nu söker vi dig som vill joina vårt härliga säljteam. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice samt starka kommunikations- och förhandlingsfärdigheter, så att du enkelt kan erbjuda lösningar som möter kundernas behov. Det är viktigt att du trivs i ett högt tempo och att du har ett starkt driv att nå försäljningsmål. Att du har ett stort tekniskt intresse ser vi som en självklarhet.

Välkommen med din ansökan!


Denna tjänst sökes via extern förmedling:

Sök tjänsten som säljare i Göteborg här ›

Ledig tjänst i Eslöv

Är du en erfaren mekaniker som söker en ny utmaning?

Vi på Delvator söker fler mekaniker till våra anläggningar. Har du jobbat som mekaniker inom entreprenad, lantbruk, fordons- eller verkstadsföretag tidigare? Är du dessutom serviceinriktad, noggrann och tekniskt kunnig? Då är det kanske dig vi letar efter!

Din nästa utmaning

Som mekaniker hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att utrusta nya maskiner för den svenska marknaden. Du blir en del i vårt verkstadsteam med ett omväxlande arbete i en utvecklande miljö. Maskinerna som levereras till den svenska marknaden har generellt en hög utrustningsspecifikation. Våra kunders krav och skicklighet medför en hög individuell kundanpassning.

För mer information ring Thomas Johnsson 0413-69211
Denna tjänst sökes genom att skicka ett personligt brev och CV till:

Thomas Johnsson, Servicechef ›